2012 m. balandžio 18 d., trečiadienis

Bandymas Nr.1

Galiu pasidžiaugt, kad įsigijau pora įrankių skiautiniams. Apie liniuotę ir gerą diskinį peilį jau senai svajojau ir pamažu "ėjau įsigydama priemones rankdarbiams link jų". Paklotas įsigytas jau seniau. Valio turiu visą svajonių trio!!!

Pirmas įrankių testavimas nenuvylė, labai patenkinta pirkiniu. Tiesa reik dar gerai pasipraktikuot, kad įvaldyt liniuotę ir peilį. Bet kaip smagu, kad vienu metu gali pasidaryt daugiau nei 1 detalę, cielas 8 be vargo.

3 komentarai:

  1. Ramune, sveikinu su puikiu pirkiniu! Skiautinių liniuotė vis dar lieka mano svajonių sąraše :) O kaip peilis? Per kiek sluoksnių jau pabandei pjaut ir ar gerai pjauna?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Peilis liuks, tikrai nemaniau, kad taip gerai pjaus. Turiu dar vieną diskinį peilį, tai jis tik popierių pjauna. Bandžiau 8 sluoksnius pjaut - ima gerai, jei daugiau paspaudi iš pirmo karto, o jei per mažai, tada tenka pakartot. Vistik baisu sugadint per nežinojimą, tiek peilį tiek kilimėlį.
    Beje dar kartelį dėkui už pagalbą užsakant.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sitie daiktai tikras issigelbejimas:) Neseniai isigijau ir as, kosmetiniu siuvima ir pagreitina ir palengvina. Bet pirstus pjauna taip pat gerai kaip ir medziaga:} Vos prilieciau netycia ir isipjoviau.

    AtsakytiPanaikinti