2011 m. kovo 29 d., antradienis

Noriu...


Kartais reik žinot stebuklingą žodį, kad tavo norai išsipildytų . Tad kodėl nepabandžius savo laimės ir žinant tą žodį nepasakyt?
Forume buvo paskelbtas žaidimas kur reikėjo parašyt tik NORIU...
Noriu ne visko, bet to kas buvo siūloma labai norėjau, vos pamačius užrašinę su žaliais žmogeliukais, man prieš akis pradėjo suktis konservuotų agurkų stiklainiai - turbūt nieko gudresnio ir gražesnio nesugalvočiau konservavimo receptams. Kolkas manieji receptai buvo arba popieriukuose arba galvoje, nors popierėliai dauguma išmėtyta, galvelėj vėjas prapūtęs tai kaip ir nieko nelikę. Kaip tik buvau sumanius vėl susigaudyt receptus ir tvarkingai susirašyt.
Siūliukai ir sagytės tokie pavasariški ir švelnūs, mergaitiški... Man būtinai jų reikėjo, BŪTINAI... Kad turėčiau atsvarą savo vyriškame hareme, nu reik kažkaip ta moterišką/mergaitišką atmosferą lenkt į savo pusę prieš savo didįjį ir mažąjį vyrus.
Va , o tas organaizeris medinis puikiai tiks prie mano panašaus tipo magnetuko , kuris matyt prie siuvinėjamo semplerio (foto anksčiau įdėta blog'e).
Ir kas gali sudvejot, kad šis kraitis dovanų galėjo atitekt ne man?... Man tai atrodo , kad čia tik man ir tik dėl manęs (juokauju).
Tiesa dar gavau puikių sausainių (Jų dar neragavau, galvoju dalintis su vyrukais ar vienai pasikavojus suvalgyt). Mmmm... man labai patinka lietuviški saldumynai (beje lietuviškas juodas šokoladas man irgi pats pačiausias iš viso pasaulio šokoladų)
Dar kartelį ačiū tau Laura

1 komentaras:

  1. Į sveikatėle, Ramune, į sveikatėlę... Kai reikės konservavimo receptų, bent žinosiu į ką kreiptis :)

    AtsakytiPanaikinti