2010 m. vasario 16 d., antradienis

Siuvinėjimas


Ir vėl mano kieme šventė , ir vėl pabaigtuvės.
Užbaigiau kavos Lulu, ta proga pasidariau kavos į porceleninį puodelį , kurį gavus dovanų prieš 24 metus iš savo močiutės . Tas porcelianas toks trapus, kad baisu ir nukąst kraštelį begeriant kavą, lygiai kaip ir Lulu - abu vienodai trapūs.

8 komentarai:

  1. Kavos negeriu. Bet ši dama labai skaniai atrodo :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikinu su gražuolės Lulu užbaigtuvėm!!
    Bet aš vis neatsistebiu tempais - vasario 8 dieną tik sijonėlis, o 16-tą ir visa mergaitė!!!!! pavydėtini tempai, vien prisiminus, kad aš vieną iš Lulu kankinau beveik 3 mėnesius:D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jooo, Ramune, su tavim nepalenktyniausi :D
    Aš pradėjau pirma, o turiu tik nepilną sijonėlį :))
    Greitai sakyk, ką kursi dabar su ta nuostabiąja LULU-kavinuke?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Renut nežinau, oi nežinau... Tam ka norečiau padaryt, reiktu medžiagytės su kavos pupelėm gabaliuko, o kur tokios gaut nežinau. Minčių ir daugiau turiu ir sunku galutinai nuspręst ko tikrai noriu.
    Ačiū už gerus žodžius - jie man didelis postūmis greičiau dirbt, kad tai galėčiau savo darbais duoną pelnyt, tai jų dar daugiau būtų. Rankdarbiai tapo savotišku gyvenimo būdu.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai šauni mergaitė. Man visos Lulu patinka :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Jau ir kavos norisi - tokia šauni ši Lulu!

    AtsakytiPanaikinti
  7. jau koks subtilus grožis,bet tempai tavo nerealūs, o medžiagytės su kavos pupelėm mačiau darbštuolėj,ar ten tau per stambi?

    AtsakytiPanaikinti
  8. Ačiū ačiū mergaitės !!!
    Ramune mačiau darbštuolėj, bet ten ne tai ko man reik, bet visada galima išsisukt ir ka kito sugalvot, tereik tik tinkamo momento išlaukt ir pagaut mintį, tikiuosi ilgai nereiks laukt

    AtsakytiPanaikinti